Välkommen!

Få kostnadsfri hjälp med din forskning under släktforskardagarna 2012 i Gävle

Boka tid för hjälp

Expert

Vi har ett team med handledare från några av våra bästa släktforskningscenter som gärna och utan kostnad hjälper dig med din forskning.

Boka tid här!

Indexering i Sverige

Everyone matters

Vi arbetar just nu med många svenska projekt. Digitaliserar (skannar) bilder och förbereder index (register) som gör att du kan söka hemifrån – utan att det kostar dig något!

Hjälp oss bevara vårt förflutna!

Ett kostnadsfritt släktträd

Family Tree

Vi förbereder oss för att, mycket snart, kunna lansera ett släktträd där alla kan visa sin stamtavla, väl dokumenterad, och på så sätt samarbeta med andra – helt utan kostnad.

Lär dig mer och var redo!
----

Hitta till oss i Gävle

Högskolan i Gävle

Kungsbäcksvägen 47, Gävle

Öppettider för mässan:

Lördag 25 augusti kl. 09:00 – 17:00
Söndag 26 augusti kl. 09:00 – 16:00

FamilySearch Montern

Du hittar oss och vår monter i Idun (hus 81) där huvuddelen av mässan finns. Vi finns centralt i huset med Arkiv Digital och Ancestry på varsin sida och många andra utställare runt omkring oss.

----

Boka tid för hjälp med din forskning

Så här fungerar det


I montern har vi hela tiden 4 till 6 specialister som gärna hjälper dig med frågor du har angående din forskning.

Eftersom vi har så många besökare till vår monter kan vi bara erbjuda 30 min för var och en.

Reservera redan nu en tid för dig! Det hjälper både oss och dig att bättre planera. Du får besked en vecka före släktforskardagarna om vilken tid vi har reserverat för dig.

Vill du inte boka tid nu eller känner du dig osäker på vad du ska fråga om? Det går bra ändå, kom bara till vår monter – när som helst – så ska vi ordna med att du får träffa någon så fort det finns en ledig tid.

Boka tid i förväg

Namn

Vänligen ange ditt namn, endast bokstäver och siffror är tillåtna.

E-post

Vänligen ange en aktiv e-postadress

När skulle det passa dig bäst?

Bokningen är gjord!

Ett brev skickas till dig via e-post som en påminnelse. Detaljer om bokningen skickas ut en vecka före släktforskardagarna.

Tack för att du använder dig av tjänsterna inom FamilySearch.

Ett fel uppstod som gjorde att bokningen inte registrerades

Var god se till att du har Javascript aktiverad i din webbläsare och att du är uppkopplad till Internet. Ladda sedan om den här sidan igen och gör ett nytt försök.

(:-D) Saving ...
----

Hjälp till att indexera svenska kyrkoböcker

Everyone matters

Varje person är viktig. Kanske är det den känslan som får miljoner människor att söka efter sin släkts historia. För de flesta av oss ger uppteckningarna om våra förfäder oss en länk till vårt förflutna. En armé av frivilliga över hela världen håller nu på att göra dessa uppteckningar tillgängliga för alla.

Med hjälp av FamilySearch.org kan alla som vill hjälpa till att bevara dessa värdefulla historiska uppteckningar genom att indexera informationen och ge kostnadsfri tillgång till den i sökbara register. Allt detta kan göras bekvämt i vårt eget hem.

Indexering är enkel

Everyone matters

DU kan hjälpa till.Inga speciella kunskaper behövs. Hjälp till när det passar dig själv. Bara registrera dig, logga in och följ nedanstående steg:

  1. Välj och ladda hem en bunt med 10-50 uppteckningar.
  2. Skriv av de viktigaste uppgifterna på din dator.
  3. Skicka tillbaka uppgifterna du har skrivit av till FamilySearch.
Lär dig mer och börja hjälpa till!
----

Ett släktträd för hela världen

Se FamilySearch Family Tree


FamilySearch Family Tree är ett internet-baserat släktträd som gör det möjligt för dig att utan kostnad samarbeta med andra och bygga, dela med dig, fylla på och bevara ditt släktträd på nätet.

Det är speciellt utformat för att dokumentera varje händelse i livet från många olika källor, bland annat dem som ingår i FamilySearch stora samling.

Vi håller just nu på att testa programmet i stor skala och kommer snart att göra det tillgängligt för hela värden. Men om du inte kan vänta med att se hur det fungerar, kom då till vår monter så ska vi ge dig en förhandsvisning!

Tree Pics